Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv bře 28, 2024 3:12 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob dub 06, 2019 1:16 pm 
Offline

Registrován: sob zář 01, 2018 11:00 pm
Příspěvky: 525
Ahojte.
Mám možnosť nechať si urobiť test na 40 potravín vrámci POTRAVINOVEJ INTOLERANCIE (so zľavou 70€ z dôvodu spolupráce zariadenia s mojou poisťovňou, čiže v tom prípade za cenu 69€).
Rovnako mám možnosť nechať si urobiť na HISTAMÍNOVÚ INTOLERANCIU (bez zľavy, za 60€).

Ktorú z týchto dvoch diagnostík mi odporúčate spraviť si ako prvú (prípadne jedinú, ale som pripravený aj na obe v prípade potreby) ? Ktorá je dôležitejšia, resp. je to blbá otázka a potrebujem obe (ďalšie prachy ...ach bože...) ?

Moje prejavy súvisiace buď s potravinovou intoleranciou, alebo s histamínovou intoleranciou : Ekzém na tvári (dokopy asi 1,5cm2), tri ekzémy na ľavom stehne, jeden na pravom.
VETRY MÁM ÚPLNE V NORME (a nezapáchajúce), tráviace problémy nemám (nenafukuje mi brucho, nebolí brucho ani žalúdok, ale za je pravda, že veľa grgám, aj keď užívam HCL a tráviace enzýmy, a jem V KĽUDE). Denne si musím veľa krát fúkať nos, hlien nie je ani hustý, ani vodnatý, niečo "medzi".

Takže ešte raz - ide mi len o to že či niekto z vás vie, či to v mojom prípade bude skôr o potravinovej intolerancii (denne jem 6ks vajec, ale jem ich v takom množstve už asi dva roky, a ekzém vyšiel len pred pár mesiacmi...), alebo o histamínovej intolerancii (tak to by bol riadny prúser...)...
Viem, že najjednoduchšie sa to zistí tak, že podstúpim obe vyšetrenia, ale aspoň mi poraďte že ktoré prvé... aby som už MOŽNO nemusel aj druhé...

PS : (tisícty krát pripomínam, mám špičkovú stravu, super detox za sebou a priebežne stále praktizovaný, pravidelne cvičím celé telo (nie do vyčerpania).....takže NIE JE TO V OČISTÁCH, neraďte mi klystíry, sanhkapraksalany, očisty pečene, atď, všetko mám za sebou MNOHO krát....)

Ďakujem.

_________________
Od 13.8. 2020 tu uz nikdy nepridem (teste sa). Idem sa pokusit zachranit svoj zivot - psychika ma dava prilis dole.... Som sklamany ZO VSETKEHO, bohuzial.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob dub 06, 2019 3:53 pm 
Offline

Registrován: úte úno 19, 2013 2:43 am
Příspěvky: 1954
Ty se budeš ještě hodně trápit, než se začneš pravidelně odčervovat. U lidí se doporučuje dvakrát do roka, u domácích mazlíčků jednou za čtvrt roku. Alternativa má k dispozici veterinární i přírodní metody, ale i diagnostiku. Nadměrné krkání je projevem hlístů v trávicím traktu a třeba škrkavky se projevují nafouklým jakoby vodnatým břichem, alergiemi (na roztoče, plísně v domě, atd.), přecitlivělostí na histamin a špatnou aktivitou enzymů vlivem avitaminózy, což se zase pozná na kůži. Ekzém může být i projevem intoxikace těžkými kovy. P.S.: Hlísti jsou speciálně pro tebe i filárie.

http://dr-fonk.de/impressum.htm

[Effects of administration of vitamin A, B 2 and B 15 to guinea pigs during the larval stage of ascariasis on alpha-amylase activity in the lungs and kidneys].
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1822041

_________________
http://www.aeronet.news
https://protiproud.info/
https://www.parlamentnilisty.cz/
https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/





Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob dub 06, 2019 6:42 pm 
Offline

Registrován: sob zář 01, 2018 11:00 pm
Příspěvky: 525
Alopat : podla vlasovky mam velmi nizkd hodnoty tazkych kovov.
Davam si 2x rocne kuru z bobkoveho listu (3dni po 5g/den), asi NA H*VNO, kedze to nic nespravi s parazitmi (ak su oni problem)...
Alebo proste ide o to, ze na kazdy zdravotny problem existuje 100 teoretickych pricin....
Pises, ze nadmerne grganie je prejavom hlistov v traviacom trakte... Chapem ze mi chces pomoct, ale celkom lahko to moze byt jednoducho hltany vzduch.... Po jedle zujem zuvacku, dost "nadivoko", asi 15 minut. Zuvanie zuvacky podporuje "hltanie" vzduchu... Alebo skratka mam intoleranciu na to, co konzumujem.... Dovodov na castejsie grganie (ale zas nie cely den, to ani nahodou) moze byt kludne 10 alebo 20 .....
Diagnostika na parazity je velmi nepresna, len z 30% ukaze skutocnost (Pefi tusim pisal, ze v 70% diagnostik vyjdu bludy)..... Vyradujem teraz zo stravy vajicka, sardinky (po sardinkach grgam ako divy), strukoviny, vnutornosti (az na 35g pecene denne)... Budem jest len vyvar z kosti a kozi, ryzu, pohanku (nie fermentovanu, len 16hod namacanu, a vzdy varenu tesne pred jedenim), svalovinu (hovädzie, kuracie), domace maslo, mast, kokosovy tuk, zeleninu. Plus doplnat nejake mineraly, tie ktorych mam nedostatok podla vlasovky (a to uz doplnam 2mesiace). Ked sa do dvoch mesiacov nic nezmeni, zacnem sa zaujimat o nejake antiparazitika... Zatial nie.
A NESMIEM(E) ZABUDAT NA TO, ZE PRIPADNYM ODCERVENIM SVOJE DUSEVNO/DUCHOVNE PROBLEMY NEVYRIESIM. Ak nahodou hostim parazity ktore mi skodia, tak sa tak deje LEN z dovodu mojich cele roky ne(vy)riesenych dusevnych problemov, vychadzajucich z realnych dovodov, nie "bezdovodne".
Cigani z osad take problemy nemaju, asi su viac "v klude", nez ja, aj napriek otrasnej strave \":D\"

_________________
Od 13.8. 2020 tu uz nikdy nepridem (teste sa). Idem sa pokusit zachranit svoj zivot - psychika ma dava prilis dole.... Som sklamany ZO VSETKEHO, bohuzial.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob dub 06, 2019 11:15 pm 
Offline

Registrován: úte úno 19, 2013 2:43 am
Příspěvky: 1954
Samozřejmě, dokud se toto etnikum nenechalo vylepšovat amalgámovými plombami a vakcínami s thiomersalem, tak to s jejich imunitou mohlo vypadat dobře. Přeci jenom zlato v ústech je něco zcela opačného, i vzhledem k tomu, že se zlaté nanočástice používají v léčbě rakoviny, než každý den dýchat odpařující se toxickou rtuť poškozující imunitní systém. Myslím, že jsem tady dával odkaz na video Lonnieho Hermana, který popisuje vliv rtuti na deformaci červených a odumírání bílých krvinek vychytávajících patogeny a těžké kovy, ale i jejich sníženou (vyčerpanou) tvorbu v kostní dřeni. Podvyživeným dětem v rozvojových zemích také nikdo nenabízí hypnózu, ale bezplatné odčervení dvakrát do roka. V našich hygienických podmínkách by snad mohla stačit taková kůra jednou do roka, však širokopásmově od pleomorfů, přes prvoky až po goaldy nebo se domníváš, že anémie tvé rodiny vyžaduje zlomení kletby a regresní hypnózu? Co se týče přesnosti měření, tak 99% laboratorních výsledků na steals pleomorfní kmeny je falešně negativních a podobné to bude, vzhledem k počtu kmenů daného druhu vlasovců, i u mikrofilárií, o nichž donedávna lhali, že se vyskytují pouze v tropických oblastech. Škodí nám tedy nadále utajeny a často ani nezjišťovány. Co se týče patogenních prvoků, tak na toto téma napsala Ing. Bláhová odborný článek "Proč se paraziti (ani protilátky) nenajdou?".

_________________
http://www.aeronet.news
https://protiproud.info/
https://www.parlamentnilisty.cz/
https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/





Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned dub 07, 2019 8:54 am 
Offline

Registrován: sob zář 01, 2018 11:00 pm
Příspěvky: 525
Alopat, si naozaj odborník, ale to, že vôbec nepovažuješ "duchovné/duševné príčiny chorôb" za niečo reálne, to ma celkom prekvapuje. Tipujem (na 99%), že si presvedčený o tom, že vesmír vznikol "z Veľkého tresku", a že my ľudia (a zvieratá) sme sa vyvinuli evolúciou, začalo to neživým prachom, pokračovalo nejakými organizmami v praoceáne, mäkkýše, ryby, plazy, vtáky, cicavce.... že ? Lenže to nie je pravda. Myslel som si to aj ja, bol som o tom presvedčený, ale nie je to pravda. Tento topic však nie je o tom, aby som tu písal "na strany", dôkazy, že evolúcia (s výnimkou "mikroevolúcie" konkrétnych živočíšnych druhov, napr. sfarbenie, zvyky, atď) je podvod, rovnako heliocentrický systém... Akurát si k tomu dovolím napísať - NIE, nie je to v mojom prípade o viere. Nemusím veriť. Odhodil som všetky "naučené vedomosti" ohľadom toho, čo nás spoločnosť vyučovala celé generácie, ak sa bavíme o evolúcii a o vesmíre. Začal som pozorovať svet, a nevidím JEDEN JEDINÝ dôkaz, jav, ktorý by ukazoval/dokazoval, že prebieha evolúcia druhov, a že Zem je guľatá, Slnko obrovské, vesmír nekonečný. A keď ty sa pozeráš na svet práve optikou toho, že Inteligencia/Stvoriteľ tohto sveta neexistuje, a že všetko vzniklo "náhodou" (ja ti to nevytýkam), tak potom sa nedivím, že "duchovné príčiny chorôb" berieš ako blud, "duševné príčiny chorôb" pripúšťaš, ale LEN ako výsledok zamorenia organizmu parazitmi, ktoré narúšajú psychiku, a tým dušu človeka. Lenže tak to nefunguje, funguje to práve naopak - duchovné a duševné problémy (ak majú reálny podklad, proste ak človek dokáže vysvetliť z akého dôvodu duševne trpí) vysielajú nízke vibrácie v človeku, a tie narúšajú činnosť orgánov, prípadne aj priťahujú parazity, ktoré nemôžu "kraľovať" v tele človeka s vyššími vibráciami, ale len v tele človeka s nízkymi vibráciami spôsobenými buď tým, že človek vysiela zlo, alebo tým, že človek je dlhodobo nespokojný, nešťastný, dlhodobo sa sklamal zo života, dlhodobo cíti hnev, a iné negatívne emócie.
Alopat, podľa všetkého si myslíš, že sme vznikli evolúciou "z náhody", pretože v tvojich príspevkoch nikdy nebolo badať, žeby si spomenul duchovné/duševné PRÍČINY chorôb. Keby si vedel, že sme boli stvorený nejakým Stvoriteľom (absolútne neviem ako vyzerá, a možno ani nemá žiadnu fyzickú podobu...Ja proste neverím, že sme VÝZOROM "Na obraz Boží"... Načo by jemu boli zuby, penis, konečník, tráviaca sústava... VEĎ NIČ NEKONZUMUJE A NIKDY NEKONZUMOVAL... \":D\" ). A preto neprijímaš myšlienku, že odkláňanie sa od harmónie, od pozitivity, vytvára choroby duše A TELA. Lebo Stvoriteľ to tak zariadil. Keď zchádza konkrétny človek Z CESTY, ktorú má naplniť, nerešpektuje svoju dušu, je s ňou v konflikte pre rôzne dôvody, MUSIA prísť choroby. Samozrejme môže existovať nejaký sviniar, proste zlý človek, ale JE S TÝM V HARMÓNII, a taký človek, keď je s tým v harmónií a nemá pocit viny, a ide si "za svojim" hoci aj cez mŕtvoly (aj reálne), cíti sa úplne v pohode, je spokojný so životom, tak taký človek nebude trpieť ŽIADNOU chorobou vzniknutou z duchovných/duševných príčin. LEN TEN, KOHO NIEČO "ZOŽIERA" V DUŠI, len ten si oslabí/zníži vibrácie svojho tela, svojich orgánov, a pustí parazity do svojho vnútra.
Takže skús sa nad tým zamyslieť, Alopat. Svet je aj duchovno, nie len fyzično. \":)\"

_________________
Od 13.8. 2020 tu uz nikdy nepridem (teste sa). Idem sa pokusit zachranit svoj zivot - psychika ma dava prilis dole.... Som sklamany ZO VSETKEHO, bohuzial.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned dub 07, 2019 10:00 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
Jednorazovy_Nick píše:
Ahojte.
Mám možnosť nechať si urobiť test na 40 potravín vrámci POTRAVINOVEJ INTOLERANCIE (so zľavou 70€ z dôvodu spolupráce zariadenia s mojou poisťovňou, čiže v tom prípade za cenu 69€).
Rovnako mám možnosť nechať si urobiť na HISTAMÍNOVÚ INTOLERANCIU (bez zľavy, za 60€).

Ktorú z týchto dvoch diagnostík mi odporúčate spraviť si ako prvú (prípadne jedinú, ale som pripravený aj na obe v prípade potreby) ? Ktorá je dôležitejšia, resp. je to blbá otázka a potrebujem obe (ďalšie prachy ...ach bože...) ?

Moje prejavy súvisiace buď s potravinovou intoleranciou, alebo s histamínovou intoleranciou : Ekzém na tvári (dokopy asi 1,5cm2), tri ekzémy na ľavom stehne, jeden na pravom.
VETRY MÁM ÚPLNE V NORME (a nezapáchajúce), tráviace problémy nemám (nenafukuje mi brucho, nebolí brucho ani žalúdok, ale za je pravda, že veľa grgám, aj keď užívam HCL a tráviace enzýmy, a jem V KĽUDE). Denne si musím veľa krát fúkať nos, hlien nie je ani hustý, ani vodnatý, niečo "medzi".

Takže ešte raz - ide mi len o to že či niekto z vás vie, či to v mojom prípade bude skôr o potravinovej intolerancii (denne jem 6ks vajec, ale jem ich v takom množstve už asi dva roky, a ekzém vyšiel len pred pár mesiacmi...), alebo o histamínovej intolerancii (tak to by bol riadny prúser...)...
Viem, že najjednoduchšie sa to zistí tak, že podstúpim obe vyšetrenia, ale aspoň mi poraďte že ktoré prvé... aby som už MOŽNO nemusel aj druhé...

PS : (tisícty krát pripomínam, mám špičkovú stravu, super detox za sebou a priebežne stále praktizovaný, pravidelne cvičím celé telo (nie do vyčerpania).....takže NIE JE TO V OČISTÁCH, neraďte mi klystíry, sanhkapraksalany, očisty pečene, atď, všetko mám za sebou MNOHO krát....)

Ďakujem.

Obecně vzato prakticky jakákoliv intolerance je dána stavem střeva a šmejdů v něm působících, zde vám z mého pohledu dobře radí člen Alopat a nemá moc cenu se relativně draho zbývat důsledkem tedy vlastní intolerancí, ale příčinou tedy střevem a šmejdy.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned dub 07, 2019 1:00 pm 
Offline

Registrován: sob zář 01, 2018 11:00 pm
Příspěvky: 525
Pan Jarda, hadam mi neostava ako jedina moznost fekalna transplantacia... Nie zeby som na to nemal.odvahu...nemam na to peniaze...
Nebol som kojeny, zla psychika za poslednych 10-15r. rozhodila telo... Naco mam za sebou asi 90 sankhapraksalan ? Mozno 100 urinovych klystirov ? Denny oil pulling, asi 3 roky pravidelne praktizovany derivacny kupel ? 14 ocist pecene ? 3x 7 dnova hladovka, viacero 3 dnovych, dva ci tri roky na jednom jedle denne....3x 84 hodinova SUCHA hladvka.... VSETKO BOLO ZBYTOCNE ? \":D\" ... Vsetko toto bolo V MOJOM PRIPADE zbytocne ??? Lebo mne to pripada tak, ze ano...
A ak mam pravdu, tak......

_________________
Od 13.8. 2020 tu uz nikdy nepridem (teste sa). Idem sa pokusit zachranit svoj zivot - psychika ma dava prilis dole.... Som sklamany ZO VSETKEHO, bohuzial.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon dub 08, 2019 12:36 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
Jednorazovy_Nick píše:
Pan Jarda, hadam mi neostava ako jedina moznost fekalna transplantacia... Nie zeby som na to nemal.odvahu...nemam na to peniaze...
Nebol som kojeny, zla psychika za poslednych 10-15r. rozhodila telo... Naco mam za sebou asi 90 sankhapraksalan ? Mozno 100 urinovych klystirov ? Denny oil pulling, asi 3 roky pravidelne praktizovany derivacny kupel ? 14 ocist pecene ? 3x 7 dnova hladovka, viacero 3 dnovych, dva ci tri roky na jednom jedle denne....3x 84 hodinova SUCHA hladvka.... VSETKO BOLO ZBYTOCNE ? \":D\" ... Vsetko toto bolo V MOJOM PRIPADE zbytocne ??? Lebo mne to pripada tak, ze ano...
A ak mam pravdu, tak......

To jistě ne těch možností je relativně dost a jde na to jít z různých stran klidně mě zavolejte a probereme to.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon dub 08, 2019 11:43 pm 
Offline

Registrován: sob zář 01, 2018 11:00 pm
Příspěvky: 525
Jarda : Zajtra (utorok) Vam zavolam. \":)\"

_________________
Od 13.8. 2020 tu uz nikdy nepridem (teste sa). Idem sa pokusit zachranit svoj zivot - psychika ma dava prilis dole.... Som sklamany ZO VSETKEHO, bohuzial.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte dub 09, 2019 4:02 am 
Offline

Registrován: úte úno 19, 2013 2:43 am
Příspěvky: 1954
Histamin obsahuje imidazolový kruh přítomný v řadě antiparazitárních a antifungálních látek. Účastní se imunitních reakcí, způsobuje kontrakci hladkého svalstva, stimuluje vylučování katecholaminů a sekreci kyseliny chlorovodíkové buňkami žaludeční sliznice. Západní medicína to řeší podáváním antihistaminik a antidepresiv, když je zapotřebí odčervovat.

https://www.krevnicentrum.cz/laboratorni-prirucka/BOKPAAR.htm
https://www.wikiskripta.eu/w/Katecholaminy
http://www.bez-alergie.cz/aktualne/ovlivneni-tvorby-cytokinu-produkovanych-th1-a-th2-lymfocyty-215
https://alisonvickery.com.au/natural-antihistamine/
https://chrismasterjohnphd.com/2019/01/01/aspirin-goes-best-bicarbonate-glycine/

_________________
http://www.aeronet.news
https://protiproud.info/
https://www.parlamentnilisty.cz/
https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/





Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv pro 12, 2019 5:51 pm 
Offline

Registrován: ned říj 14, 2018 9:04 am
Příspěvky: 190
Zdravím vás. Dlouhou dobu jsem měl "autoimunitní" problémy, samozřejmě i s diagnozou od doktorů, ze kterých se mi podařilo víceméně dostat, stále jsem měl ale zvláštní alergické reakce, pálení těla, špatné trávení, migrény a podobně. Rval jsem teda do sebe mimojiné hodně sardinek (omega 3), skoro denně dlouho tažené hovězí vývary (gelatin, glutamin apod.), ořechy, semínka, avokádo, špenát, někdy drcená rajčata, lehce 99% čokolády na chuť, olivy a sušené meruňky, švestky nebo fíky a samozřejmě kimči a kysané zelí kvůli mikrobiomu. Samozřejmě mi bylo neustále zle s projevy, které jsem popsal nahoře. Až teď jsem dohledal, že půjde o histaminovou intoleranci, tzn špatné střevo a tady ta jídla která jsem jedl nejsou vůbec špatná, ale ne pro mě!

Když vynechám tuhle zeleninu, úplně sušené ovoce a hlavně ty kvašené potraviny, je možné se z toho normálně dostat když tohle nahradím probiotiky z tablety, místo vývaru si dám glutamin v prášku a jako zdroj vitamínů a minerálů budu jíst jinou zeleninu? Samozřejmě jím bez lepku, konzervantů a mléka. Moc díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv pro 12, 2019 9:23 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
Mojzo píše:
Zdravím vás. Dlouhou dobu jsem měl "autoimunitní" problémy, samozřejmě i s diagnozou od doktorů, ze kterých se mi podařilo víceméně dostat, stále jsem měl ale zvláštní alergické reakce, pálení těla, špatné trávení, migrény a podobně. Rval jsem teda do sebe mimojiné hodně sardinek (omega 3), skoro denně dlouho tažené hovězí vývary (gelatin, glutamin apod.), ořechy, semínka, avokádo, špenát, někdy drcená rajčata, lehce 99% čokolády na chuť, olivy a sušené meruňky, švestky nebo fíky a samozřejmě kimči a kysané zelí kvůli mikrobiomu. Samozřejmě mi bylo neustále zle s projevy, které jsem popsal nahoře. Až teď jsem dohledal, že půjde o histaminovou intoleranci, tzn špatné střevo a tady ta jídla která jsem jedl nejsou vůbec špatná, ale ne pro mě!

Když vynechám tuhle zeleninu, úplně sušené ovoce a hlavně ty kvašené potraviny, je možné se z toho normálně dostat když tohle nahradím probiotiky z tablety, místo vývaru si dám glutamin v prášku a jako zdroj vitamínů a minerálů budu jíst jinou zeleninu? Samozřejmě jím bez lepku, konzervantů a mléka. Moc díky

Histamin je spíše důsledek než příčina tedy jako první bych udělal test červeným vínem a pokud po něm bude reakce asi bych ještě nechal udělat krevní testy a pokud se váš odhad potvrdí najet na jasně definovanou dietu a nic nového nevymýšlet. Každopádně dostatek HCl v žaludku může zásadně měnit stav tedy se zaměřte i tímto směrem. Také je možné vyzkoušet blokování histaminu kdy se jako inhibitor používá mangosteen, ale pozor nevyhovuje každému.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv pro 12, 2019 9:28 pm 
Offline

Registrován: ned říj 14, 2018 9:04 am
Příspěvky: 190
Jarda píše:
Histamin je spíše důsledek než příčina tedy jako první bych udělal test červeným vínem a pokud po něm bude reakce asi bych ještě nechal udělat krevní testy a pokud se váš odhad potvrdí najet na jasně definovanou dietu a nic nového nevymýšlet. Každopádně dostatek HCl v žaludku může zásadně měnit stav tedy se zaměřte i tímto směrem. Také je možné vyzkoušet blokování histaminu kdy se jako inhibitor používá mangosteen, ale pozor nevyhovuje každému.

Mně je zle po jakémkoliv alkoholu. Myslel jsem že kvalitní červené nebo portské bude v pohodě, ale ne, i po tomto mi je zle, začne se mi motat hlava a začnu být strašně unavený (už třeba po 2 doušcích).


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv pro 12, 2019 10:15 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
[quote="Mojzo":3krqd3v8]Mně je zle po jakémkoliv alkoholu. Myslel jsem že kvalitní červené nebo portské bude v pohodě, ale ne, i po tomto mi je zle, začne se mi motat hlava a začnu být strašně unavený (už třeba po 2 doušcích).[/quote:3krqd3v8]
Copak to mohou dělat i zhoršená

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz