Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv bře 28, 2024 8:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1977 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 132  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte led 20, 2015 9:35 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 15, 2010 6:46 pm
Příspěvky: 73
Bydliště: Jižní Morava, 30 km od Brna
Před pár dny jsem dokončil řadu testování CDH aktivované s HCL.
Vyrobil jsem žaludeční kyselinu o koncentraci 1,2 pH a začal několikrát přidávat 20ml do hodinových dávek.
Toto CDH se chová ještě lépe, jak MMS1. Je to moc dobrý výsledek.
Projevuje se zde převaha chloritanu sodného nad HCl při zachování poměru na litr směsi, voda + 45ml chloritanu a 35ml HCl 4%. Tento předpoklad odpovídá popisu z poslední knihy.
CDH aktivované hydrogensíranem sodným při přidávání HCl rychle snižuje obsah ClO2.
Sami si to vyrobte a změřte, kdo máte k dispozici pH metr a Instatest.
Další věc: CDH s HCL dává v jedné hodinové dávce pH 6,6, kdežto MMS1 dává 4,6. V tom vidím hlavní důvod, proč je MMS1 hůř snášeno než CDH. Zkrátka řadu dní pít několik litrů kyselosti 4,6 a 6,6 je pořádný rozdíl a organismus na to prostě reaguje. Musíme si uvědomit, že tento rozdíl není dvojnásobek kyselých iontů, ale dvacetinásobek.
Krásné a veselé dny všem,
Batles \":D\"


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2015 12:08 am 
Offline

Registrován: sob led 10, 2015 12:18 pm
Příspěvky: 17
Jarda píše:
Já tady již poněkolikáté píšu, že zuby si čistím přímo neředěným aktivovaným MMS. Pokud je po čištění přejedete jazykem, tak jsou nádherně hladké a zubní kámen zcela zmizí.
Já piji jakékoliv množství aktivovaného MMS, klidně i 20 kapek, cca v 0,5-1 dcl vody a jedním polknutím čisté vody to zapiji. Netvrdím, že to ideální postup a každý ho nesnese, to budete muset vyzkoušet.

Nemáte strach že si luxusně odvápníte zuby?

Jinak mám dotaz,beru 3 kapky mms aktivované kys citronovou každou hodinu.Beru to 3dny a strašně mám kyselo v krku i na jazyku....Z té kys citronové už mi je zle.Co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2015 11:35 am 
Offline

Registrován: pát lis 07, 2014 9:44 am
Příspěvky: 8
Jsem zatím ve fázi nastudování informací o MMS, takže nevím jestli jsem dost věrohodný rádce, ale hodně lidem právě po MMS bylo zle, trpělo na průjmy, zvracení a celkově ta pachuť jim nedělala dobře a proto přešli na CDS. Prý je to chuťově veliký rozdíl se stejným účinkem, odzkoušeno nemám. CDS si lidi připravují doma sami, nebo lze zakoupit již hotové. Pozor má vysokou koncetraci a je potřeba doma naředit na 50ppm! Lze zakoupit i testovací proužky právě na správnou koncetraci oxidu chloričitého. Osobně bych tedy volila CDS.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2015 11:37 am 
Offline

Registrován: pát lis 07, 2014 9:44 am
Příspěvky: 8
https://www.youtube.com/watch?v=01ZRDA5LawY
dávkování cds


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř úno 25, 2015 11:37 am 
Offline

Registrován: úte bře 18, 2014 11:54 am
Příspěvky: 325
CDS jde vyrobit jednodušším způsobem bez motorků a bublátek. Je toho plný net. Po citronce je blbě kde komu,řešení je CDS nebo aktivovat HCL. Než to do sebe začnete valit,první si všechno pořádně nastudujte.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř úno 25, 2015 1:31 pm 
Offline

Registrován: sob led 10, 2015 12:18 pm
Příspěvky: 17
To jo,,,jen každej nená čas laborovat s koncentrací a věčným kupováním papírku.Já ted aktivuju citronem.Je to lepší ale té kyselosti v krku se nemužu zbavit.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř úno 25, 2015 7:01 pm 
Offline

Registrován: úte bře 18, 2014 11:54 am
Příspěvky: 325
Kup 4% HCL a používej stejně jak citronku. Případně tu aktivovanou směs(celodenní=3+3kapkyx8dávek) v malé sklenici vraž do další nádoby s 1,5L vody,(ideálně v lednici) chlordioxid do rána přejde do druhé vody a máš celodenní dávku CDS- zhruba 8x2dcl. Původní směs vyleješ. A protože ti ty škodlivé citráty zůstanou v té původní směsi,můžeš použít i citronku. Jednoduché,ne? \":wink:\"
Tohle mám zmáklé \":-)\" Pro mě je největším problémem ta sporná účinnost chlordioxidu. Nehledě na to, že to lidi polykají se spoustou antioxidantů a ač to jde proti sobě, nikdo o tom nemluví.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř úno 25, 2015 9:47 pm 
Offline

Registrován: sob led 10, 2015 12:18 pm
Příspěvky: 17
To vím ale i tak ta dávka CDS není na 100% přesná.Někde na you
tube je o tom video...pokud si teda myslíš že z dávky 24 kapek získáš bezpečnou dávku tak se pleteš.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv úno 26, 2015 5:05 pm 
Offline

Registrován: sob led 10, 2015 12:18 pm
Příspěvky: 17
Ahoj,mám dotaz....beru mms 3 kapky co hodinu aktivované citronem..před dvouma dnama jsem aktivoval kys citronovou a měl sem prujmy jak svina...nevím cim to bylo..velké kapky,? kys citronová? nevim,vim jen že sem dnes změnil skleničku která kape malinké kapky a zatim prujem nemám..neumím si to vysvětlit.

A pak mne zajímá.....vadí při užívání mms ,zároven i užívání odkyselovací směsy?Ptám se z toho duvodu že trpím na překyselení na kterou běru směs na odkyselení od kyselých solí které se tvoří v žaludku,no a když čtu o tom jak mms se rozkládá na jakousik sul tak si říkám jestli si spíš neškodim.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát úno 27, 2015 11:32 am 
Offline

Registrován: úte bře 18, 2014 11:54 am
Příspěvky: 325
pepaz píše:
To vím ale i tak ta dávka CDS není na 100% přesná.Někde na you
tube je o tom video...pokud si teda myslíš že z dávky 24 kapek získáš bezpečnou dávku tak se pleteš.

Nepletu. Koupil jsem si papírky na měření PPM a změřil jsem si to. Ty průjmy dělá citronka-zbytkové citráty. Je to o tom kdo kolik snese. Než do sebe začneš něco takového lít, měl by sis o tom zjistit nějaké informace \":wink:\" .


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát úno 27, 2015 12:10 pm 
Offline

Registrován: sob led 10, 2015 12:18 pm
Příspěvky: 17
Neboj.něco jsem si přečetl a taky i viděl..... viz https://www.youtube.com/watch?v=2H80qE5_pzk

A taky přečetl uplně nakonci to kde se píše něco o přeměřování.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MANA aneb český Herbalife?
PříspěvekNapsal: sob bře 07, 2015 8:48 am 
Offline

Registrován: sob bře 07, 2015 8:47 am
Příspěvky: 1
Dobrý den, popíši vám osud né svůj ale přítele kterého znám již od dětství. Zhruba v 13 ti letech zistil že má cukrovku, brzy nato začal píchat inzulín. Asi po 5 ti letech jsem objevil MMS a tak jsem s nadšením o tom kamaráda informoval. Čekal jsem že bude min. 2x nadšený jak já.. Jeho postoj k životu a nemoci byl ovšem nepochopitelný. Potom co jsem mu o mms řekl, mi odpověděl toto : Já se nechci vyléčit, mi vyhovuje si píchat inzulin. Byl jsem z toho dost opařený a snažil se to pochopit. Na léčbu příliš nedbal až postupem času se začal poctivě léčit inzulinem. Nastaly mu problémy. Bolák na palci který se mu po užívání antibiotik a mastí měl snahu hojit. Dnes jsem ovšem byl v šoku když jsem zjistil že přišel o nohu nad kolenem. Kamarád má 25 roků... Je to tragédie kterou prostě nedovedu pochopit ! Případů kdy mms zachránilo končetiny před amputací je velmi mnoho. Já jsem s ním trávil krátce před amputací dost času. Vždy jsem se snažil ho přesvědčit ať vyzkouší mms.. Nechtěl se ale otom nikdy bavit.. Tak jsem nato šel jinak postupně jsem se ho snažil přimět k tomu ať to vyzkouší a dnes se dozvím že nemá nohu. Neskutečně mě to rozčílilo a momentálně jsem nas*aný na skoro celý svět. Řekněte mi jak je možné !! že člověk nevyzkouší mms ani když nemá co ztratit.. Já osobně vím jak se hojí rány s použitím mms, jsem přesvědčený že k amputaci nemuselo dojít. Jaktože dotyčný nevyzkoušel MMS ?? Jakto ?! Dyť neměl co ztratit... Dopadlo by to stejně kdyby mms nepomohlo.. On to ale nevyzkoušel ! Jakto ?! To přece není možné, lidé umírají i přesto že jim nabízíte lék !!! Kdyby někdo nabral bahno do sklinky a řekl mi vypij to pomůže tito, tak bych neváhal a udělal to.. udělal bych všechno, cokoli co by mi kdo doporučil.

_________________
Cut down your exam stress by using our latest Testking ged for free exam and high quality Testking ccna test and testkingmcdst demos. We provide updated clarku.edu questions.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MANA aneb český Herbalife?
PříspěvekNapsal: sob bře 21, 2015 7:22 pm 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28246
Bydliště: Poděbrady
kanwal píše:
Dobrý den, popíši vám osud né svůj ale přítele kterého znám již od dětství. Zhruba v 13 ti letech zistil že má cukrovku, brzy nato začal píchat inzulín. Asi po 5 ti letech jsem objevil MMS a tak jsem s nadšením o tom kamaráda informoval. Čekal jsem že bude min. 2x nadšený jak já.. Jeho postoj k životu a nemoci byl ovšem nepochopitelný. Potom co jsem mu o mms řekl, mi odpověděl toto : Já se nechci vyléčit, mi vyhovuje si píchat inzulin. Byl jsem z toho dost opařený a snažil se to pochopit. Na léčbu příliš nedbal až postupem času se začal poctivě léčit inzulinem. Nastaly mu problémy. Bolák na palci který se mu po užívání antibiotik a mastí měl snahu hojit. Dnes jsem ovšem byl v šoku když jsem zjistil že přišel o nohu nad kolenem. Kamarád má 25 roků... Je to tragédie kterou prostě nedovedu pochopit ! Případů kdy mms zachránilo končetiny před amputací je velmi mnoho. Já jsem s ním trávil krátce před amputací dost času. Vždy jsem se snažil ho přesvědčit ať vyzkouší mms.. Nechtěl se ale otom nikdy bavit.. Tak jsem nato šel jinak postupně jsem se ho snažil přimět k tomu ať to vyzkouší a dnes se dozvím že nemá nohu. Neskutečně mě to rozčílilo a momentálně jsem nas*aný na skoro celý svět. Řekněte mi jak je možné !! že člověk nevyzkouší mms ani když nemá co ztratit.. Já osobně vím jak se hojí rány s použitím mms, jsem přesvědčený že k amputaci nemuselo dojít. Jaktože dotyčný nevyzkoušel MMS ?? Jakto ?! Dyť neměl co ztratit... Dopadlo by to stejně kdyby mms nepomohlo.. On to ale nevyzkoušel ! Jakto ?! To přece není možné, lidé umírají i přesto že jim nabízíte lék !!! Kdyby někdo nabral bahno do sklinky a řekl mi vypij to pomůže tito, tak bych neváhal a udělal to.. udělal bych všechno, cokoli co by mi kdo doporučil.

Na to budete asi marně hledat smysluplnou odpověď, jde o směs lenosti, blbosti, neinformovanosti, nesmyslné důvěry v moderní medicínu a mnohdy i nezájmu o vlastní tělo, které je těmto lidem spíše na obtíž. MMS sice určitě není všelék, ale jak říkáte, proč to nevyzkoušet. Každopádně se tou amputací nic nevyřešilo, problém stále běží a nyní to bude druhá noha, pak sepse v organizmu a skok do rakve. Třeba to tak chce, co vy víte.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob bře 21, 2015 7:31 pm 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28246
Bydliště: Poděbrady
kov píše:
Otázkou je,jestli CDH(CDS) v žaludku za přítomnosti mnohých jiných látek než je jen HCL, bude reagovat úplně stejně jak ve zkumavce. To by pak uživatel musel brát CDS na úplně lačný žaludek,což se většinou neděje. A protože se tak neděje, tak je možné,že se účinná látka po vypití hned zreaguje s natráveným jídlem a do krve se dostane jen minimální množství nebo vůbec nic. Pak by ovšem účinnost CDS byla spíš o ,,vydesinfikování" škodlivých bakterií v žaludku a možná i části střev.(viz druhy očisty-očista žaludku na tomto webu). Protože se píše, že máme 80% našeho imunitního systému ve střevech, tak likvidace těchto škodlivých potvor může být pro tělo přínosná. Ale jen za předpokladu,že CDS-H, tak jako antibiotika, nevymlátí úplně všechno,včetně těch ,,dobrých" bakterií, což si myslím, že se děje.
Pokud s tímto mým myšlenkovým pochodem nesouhlasíte, pokuste se mi vysvětlit, proč by chlordioxid v žaludku nereagoval se zbytky jídla, a jak by přes tuhle směs prošel až do střev,kde by se pak vstřebal do krve a v čem se mýlím.

To se asi nijak nemýlíte, ale zase na druhou stranu opravdu asi nikdo nikdy nebude schopen přesně vysvětlit jak a proč to někdy funguje a jindy ne, nicméně totéž je i běžných léčiv a co jednoho vyléčí, to druhého klidně zabije. Já osobně zde vnímám velký přínos u venkovních aplikací a u vnitřních to je vždy s otazníkem.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob bře 21, 2015 7:40 pm 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28246
Bydliště: Poděbrady
pepaz píše:
Nemáte strach že si luxusně odvápníte zuby?

Jinak mám dotaz,beru 3 kapky mms aktivované kys citronovou každou hodinu.Beru to 3dny a strašně mám kyselo v krku i na jazyku....Z té kys citronové už mi je zle.Co s tím?

Sice jsem nikdy u zubaře nebyl, ale na zubech žádné viditelné změny nemám, nepoužívám ho denně prostě podle potřeby, nebo spíše když mě to zrovna napadne a je otázkou, co vše člověku může, nebo nemusí zničit zuby. Jinak někoho základní varianta MMS opravdu hodně překyseluje, pak je asi lepší varianta s HCl.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1977 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 132  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz