Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv bře 28, 2024 11:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Myslíte že máte parazity?
Anketa končí za pon srp 25, 2014 7:38 pm
ano . 36%  36%  [ 5 ]
ne . 36%  36%  [ 5 ]
nevím jak to zjistit . 14%  14%  [ 2 ]
chtěl bych vědět více . 14%  14%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 14
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: ned srp 17, 2014 7:45 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 29, 2012 3:11 pm
Příspěvky: 324
Gwen píše:
Zdravim, cely predosly prispevok sa mi zmazal, takze odznova.
Paraziti su pre mna tiez horuca tema lebo prave idem od poradcu ktory mi ich nameral v tenkom aj hrubom creve, na peceni,
v slezine, v plucach, v oku.... plus mam boreliu a Epstein-Barrov virus, navrhuje mi ich "vymytit" konskou davkou antihelmetik na 6 mesiacov, so subeznou davkou MMS, Ja som na chemiu hodne citliva, takze to asi budem musiet po svojom. Hovorim si, ze mam co som chcela, lebo som zanedbavala zdravie, ako sa dalo....
Jasne ze sa chcem vycistit, ale pre mna nie je cesta ze budem pouzivat MMS na vsetko vsade aj na kupele, aj na umyvanie zeleniny do konca zivota.... viem, ze je to ten druhy extrem. Treba opatrnost a zdravy rozum.
Jarda pise dobre v predoslom prispevku ze ti co jedia zo zeme sa tym netrapia, ale podla mna urcite nie su zdravi. Ved oni zomieraju skor ako my, videli ste niekto starsieho cloveka ako 60 rokov z onej "etnickej" skupiny?

Na MMS zapomeň, je to podvod, který Ti jen zničí zdraví. Každý, kdo doporučuje MMS je podvodník. Celý byznys okolo parazitů a MMS je jednoduše podvod, protože parazity ve skutečnosti v Česku skoro nikdo nemá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: ned srp 17, 2014 8:29 pm 
Offline

Registrován: pon úno 10, 2014 7:37 pm
Příspěvky: 857
clen Craft - Tímto upřesňuji můj příspěvek ze dne 25.5.2014 ohledně intoxikace jater antiparazitiky.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... start=3870

Mám varování pro všechny, co jedou různé antiparazitní protokoly i několikrát dokola. Nechci tady šířit paniku, ale postupně se objevují další a další případy otrav vyššími a opakovanými dávkami Praziquantelu a Hetrazanu (DEC). Postižený to ale nemá sám zatím šanci poznat, ale otrava těmito léky způsobuje intoxikaci jater a postihuje jeden až všechny 4 laloky jater a časem může z toho být i diabetes se všemi jeho projevy a jiné kožní problémy. Bohužel bez použití vhodného informačního preparátu se to nehne a drží se to tam. Dokonce ani Jonáš nemá na to účinný preparát ve své nabídce. Kamarád si proto vytvořil vlastní preparát a momentálně jej testuje a zatím u všech funguje. Jonáš má ve své nabídce pouze podpůrné preparáty, které je také dobré nasadit, ale primární problém moc dobře neřeší (Mind-Neuro-VegetativeDren). Pokud se to ale neřeší vůbec, může to pak časem vyvolat různé reakce jako silné kožní projevy nebo zvýšení krevního cukru. Určitě těch případů bude více, ale zatím je to čerstvý poznatek a mapuje se to. Bohužel ostropestřec to nevyřeší, neboť tyhle jedy je potřeba z jater vyloučit ven. A dokud tam budou, tak regenerace ostropestřcem není příliš efektivní. Takže bacha co do sebe ládujete, osobně se mi moc nezamlouvá ani to DMSO vnitřně za účelem chelace, čert ví, co to všechno může napáchat časem za škody, protože některá poškození se neprojeví okamžitě a tělo není hrnec, do kterého se něco nalije a kompletní nezměněný obsah se zase vylije. Tělo používá kromě jiného i důmyslné metody filtrace a všechny jedy neumí jen tak vyloučit a začne je uvnitř ukládat, dosti často právě v játrech.
Rovněž se poslední dobou stává, že někteří měřiči řeší spíše sekundární problémy a primární problémy, někdy doslova tikající bomby v těle klientů ponechávají bez povšimnutí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: ned srp 17, 2014 9:15 pm 
Offline

Registrován: sob lis 23, 2013 2:50 pm
Příspěvky: 15
ten link sa neda otvorit alebo neexistuje


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: ned srp 17, 2014 9:44 pm 
Offline

Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Praha
Gwen píše:
ten link sa neda otvorit alebo neexistuje
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=128894#p128894

_________________
Oliver Wendel Holmes, Harvard University: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: ned srp 17, 2014 9:51 pm 
Offline

Registrován: pon úno 10, 2014 7:37 pm
Příspěvky: 857
Me uz 4x vyletelo toto nase forum, ale forum u pramene me otevrit jde, tak to je zajimave.



Naposledy upravil miram dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: ned srp 17, 2014 10:25 pm 
Offline

Registrován: pon úno 10, 2014 7:37 pm
Příspěvky: 857
[quote="Gwen":39tg1qtr]Jardo, napiste nam sem vsetkym teda, preco dnesny clovek ziska tak lahko parazitov? Ja viem, ze ja to mam od psa, od roku 2009 ked sme si zadovazili psa, odvtedy citim ze "nieco mi je ale neviem ani za svet co", ze mi je divne, som menej sustredena, viac apaticka, unavenejsia, take nieco.... Zanedbala som jej odcervenie. Odteraz budem psa odcervovat kazdy mesiac, aj ked mi veterinarka tvrdi ze staci za 2x za rok, podla mna nestaci a so Savom vyumyvam miesto na terase kde spi, a do postele mi uz nevkroci. Mam psa z utulku, a predtym bola v osade, kde ju tyrali, chudatko, vsak viete aku osadu myslim, tam mozno chytila daco horsie ako ini psi.[/quote:39tg1qtr]
Ahoj Gwen, nevim jestli se ti to podarilo otevrit. Toto je take z te diskuse. Jsou tam opravdu moc zajimave prispevky.

Nakoľko mám možnosť pracovať s prístrojom EAV diagnostika, mám nejaké skromné poznatky. Skúsim ich tu odprezentovať.

V prvej rade sa operam o skúsenosti DR Clark-ovej, ktorá zaviedla do praxe ZAPPER.
Zistila, že mnohé vírusy sa nedajú zapperom zlikvidovať lebo prežívajú v telách parazitov. Hoci sa vírus, baktéria v ľudských buňkách zlikviduje, prežíva ďalej v tele parazita, odkiaľ sa môže znovu po čase namnožiť. Existujú parazity, ktoré sa v ľudskom tele môžu množiť a existujú parazity, ktoré sa v ľudskom tele množiť nemôžu.
A tu sa podržte.: existujú parazity veterinárne, ktoré by sa nemali v ľudskom tele množiť. Ale sa množia. Je to dôsledok toho, že ľudské telo je premorené chemikáliami, najmä zložitými uhľovodíkmi/ dr. Clark-ová ich vymenúva/, ktoré spôsobujú, že veterinárne parazity sa v tele množia, hoci by teoreticky v ľudskom tele mali len prežívať. Prežívať myslím to, že vajíčko parazita sa dostane do tela, tam sa vyvinie na dospelého jedinca, ktorý ale v normálnych podmienkach bude v tele žiť, ale nebude sa rozmnožovať. V normálnych podmienkach. Ale v tele premorenom chemikáliami, uhľovodíkmi, je to ináč. Parazity sa začínajú rozmnožovať. To znamená, že okrem bežných parazitov, ktoré majú schopnosť sa v tele množiť, pribúdajú ako ďalšia záťaž aj parazity, ktoré by sa v tele nemali množiť, ale množia sa. Sú to parazity, ktoré dokážu úspešne okupovať naše orgány, mozog, srdce, pečeň...teda nielen tráviaci trakt, ako to bolo za čias našich babičiek.

Toto považujem za základný poznatok pri zbavovaní sa tela parazitov. Teda, ak chceme zbaviť telo parazitov je dôležité zabezpečiť, nielen aby parazity z tela odišli a aby sa v ňom ďalej nemnožili.
Zbaviťt telo parazitov vieme zapperom, Možno MMS- nemám skúsenosti, ale aj niektorými bylinkami. Cesnak, tekvicové jadrá, palina... patria medzi najbežnejšie ľudové prostriedky na zbavenie tráviaceho systému, parazitov. Bylinky ale neriešia situáciu s parazitom umiestneným v mozgu, resp. v inom orgáne. Tu je dobrý napr. zapper.

Ľudské telo má úžasnú schopnosť samočistenia. Problém je v tom, že dnes hlavná čistička tela - pečeň nevie vyvinúť dostatok chemikálií, najmä kyseliny hyalurónovej, pretože do tela prichádza viac chemikálií, než pečeň, ale aj ostatné orgány dokážu z tela vylúčiť. Telo jednoducho nevie vyprodukovať dostatok látok, ktorými sa zbavuje škodlivín. Je stavané len na isté množstvo škodlivín. Ak sa hranica prekročí, tak máme smolu. Začína proces postupného zanášania tela odpadmi. So všetkými dôsledkami.
Tu nastupuje detoxikácia. Ale o tomto tu písať nebudem. Len som chcel upozorniť na niektoré súvislosti medzi niektorými chemikáliami a tým ako sa parazity dnes v tele moderného človeka dokážu úspešne množiť.

samozrejme situácia je oveľa zložitejšia, než to dokážem v týchto málo riadkoch načrtnúť. Ale pre hrubú predstavu by to malo stačiť.



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: pon srp 18, 2014 10:49 am 
Offline

Registrován: sob lis 23, 2013 2:50 pm
Příspěvky: 15
miram, na to nieco bude pravdy, ze telo ma znizenejsiu funkcnost zbavit sa istych skodlivych latok, viac u dnesneho cloveka ako v minulosti, s tym musim suhlasit. dokonca si myslim ze aj kava je jed... ta v dnesnom spracovani. v tomto mas fakt dobry postreh. a musim sa pustit do tej knizky od p. Huldovej.... samozrejme, verim aj tomu ze paraziti napadnu prave slabe stranky cloveka - kde ma nejaky problemy, cize znizenu frekvenciu.... vsetko je to o prioritach. niekomu zasrate telo fakt nevadi, ludia s ktorymi som sa bavila o parazitoch, mi povedali, ze to je normalne ich mat.... no podla mna to rozhodne nie je normalne, a je to vec myslenia, sposobu zivota, skratka pozitivneho nahladu na zivot...
diky, ten link som nakoniec otvorila, pozerala som to uz predtym. s chemiou treba opatrne, a viackrat za rok bez rady poradcu ist protokol, je podla mna hodne riskantne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: pon zář 08, 2014 8:35 pm 
Offline

Registrován: pon úno 10, 2014 7:37 pm
Příspěvky: 857
Parazité hubí spíše jedince oslabené, nemocné či staré \":mrgreen:\" , zatímco zdraví jejich útoku odolají \":D\"

Paraziti lidského těla
27.07. 2010
[Text: Antonín Krása]

Člověk se ve své „antropocentrické pýše“ domnívá, že ovládá přírodu a přitom jeho tělo slouží jako útočiště pro mnohé organismy. Bez některých by dnes nemohl žít, jiné zase roznášely v lidském rodu smrt a neštěstí. Lidské tělo slouží stovkám druhů organismů jako inkubátor, zajišťuje mu výživu i teplo. Jsou to prý „primitivní, obtížní parazité“ a přitom jsou na život s námi přizpůsobeni daleko lépe, než my na život s nimi.

Kdo je parazit
Existuje mnoho definicí parazitismu a každá má nějakou výjimku. Nedá se říct, že je to každý, kdo se živí na úkor někoho jiného, protože by se jednalo o definici příliš obecnou. Slovo parazit, znamenající příživník, pochází z řečtiny, ale velmi úspěšně se zabydlelo i v dalších jazycích, včetně češtiny. Pravda, v případě našeho jazyka existuje i zvukomalebnější český výraz - cizopasník, ale původní parazit mu s úspěchem odolává a zdá se, že i vítězí. Je kratší (rozuměj slovo), elegantnější a voní exotikou...
Parazitický organismus žije na úkor svého zpravidla většího hostitele, odebírá mu minerální látky, živiny či vodu, ale na oplátku mu nepřináší nic. Svým přiživováním mu naopak škodí, protože mu odebírá energii a velmi často také narušuje jeho tkáně. Kromě toho může být přenašečem dalších organismů, které mohou být pro hostitele ještě nebezpečnější. I přesto jsou ale parazité nedílnou součástí přírody a mají v ní své nenahraditelné a velmi důležité místo.
Parazitismus se podobá predaci (vztahu dravce a kořisti), ale kromě rozdílné velikosti „strávníka“ a jeho „oběti“ se od ní liší také v tom, že většina parazitů přitom své hostitele nezabíjí, protože by tím ohrožovali svou vlastní existenci. Je to logické a souvisí to s dobou trvání společného soužití parazita a hostitele. Čím je toto soužití delší, tím menší škody cizopasník svému hostiteli působí, až může dojít ke změně jejich vztahu na mutualistický, kdy mají ze symbiózy prospěch obě strany. Příkladem mutualismu může být existence stovek druhů střevních bakterií, které nám pomáhají trávit některé složky potravy, na něž sami nestačíme.

Kde je najdeme?
Stručná odpověď by zněla: všude. A odjakživa. Parazitismus jako životní strategie je stará jako sám život. Už mezi prvními buňkami se pravděpodobně našly takové, které žily na úkor jiných – vysvětluje se tak např. původ mitochondrií a chloroplastů eukaryotické buňky. (Eukarytotické buňky jsou složitější s dobře rozlišeným jádrem, odděleným membránou. Prokaryotické jsou jednodušší, bez ohraničeného jádra. Do říše prokaryot patří bakterie a sinice, eukaryonta pak zahrnují vše ostatní.) Cizopasnictví není výlučným znakem některé omezené skupiny organismů, ale najdeme ho u zástupců nejrůznějších taxonů, ať už jde o mikroorganismy nebo mnohobuněčné houby, rostliny či živočichy. Je přitom typické také pro viry, agens, stojící z hlediska biologie na pomezí mezi živou a neživou přírodou.
Parazitické jsou některé bakterie a mnozí prvoci (bičivky, ničivky, trypanozomy, bičenky, měňavky, kokcidie, zimničky atd.), z vyšších živočichů pak např. hmyzomorky, motolice, tasemnice a hlísti, roztoči (klíšťata) a různý hmyz (vši, blechy, dvoukřídlí, blanokřídlí) ale i někteří obratlovci (mihule, kukačky, upíři). Pokud vás upíři zarazili, tak vězte, že jde skutečně o zvířata sající krev, příbuzné s netopýry. Zůstaňme u zvířat, protože parazitických rostlin je tolik, že by to bylo na několik článků.

Už má zase roupy
„Už má zase roupy“ často říká matka o nezbedném dítěti a už si asi ani neuvědomuje, kde má toto okřídlené napomenutí svůj původ. Roup dětský Enterobius vermicularis je jedním z háďat (Nematoda), žijícím ve střevě. Samice klade vajíčka v okolí konečníku, což nepříjemně svědí. Dítě (ale i dospělý) se pak škrábe, poposedává, prostě „má roupy“. A jelikož má roup jednoduchý životní cyklus, může je mít velmi dlouho. Postižený se totiž sám opětovně nakazí tak, že nevědomky přenese vajíčka do úst, aby se z nich po průchodu trávicí soustavou vyvinuli noví dospělci. Tady je naprosto jednoduchá prevence – důsledná hygiena. Složitější je vývoj u škrkavky (např.rod Toxocara), u níž se v tenkém střevě líhnou z vajíček larvičky, které se provrtávají postupně až do cév, které je přes

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: ned zář 14, 2014 1:46 pm 
Offline

Registrován: ned črc 08, 2012 10:28 am
Příspěvky: 734
topolovka píše:
Vrátím se ke zdravému životu našich předků na venkově. Můj děda zemřel ve 48 letech na srdce, předtím měl operace křečových žil. Měl dostatek pohybu a přiměřeně zdravou stravu.
Jedna jeho dcera zemřela ve 23 letech na srce, ... prý jí měli včas vyndat mandle.
Druhá dcera umírá v cca 50 letech na žlučník a srdce při špičkové zdravotní péči.
Syn umírá ve 48 letech na srdce po zdravém vitálním životě na venkově....
Možná i v těchto případech by šlo uvažovat o podílu možných parazitů.

V jedné studii jsem četla, že široké spektrum parazitů u živočichů se považuje za zdravý ekosystém. Čím širší, tím zdravější.

Vnímám to tak, že náš životní styl vede k přemnožení jednotlivých druhů parazitů, kteří u nás podstatně narušují kvalitu života. Svůj vliv mají i antibiotika, která rovnováhu narušují a jsou dneska přijímány i potravou, a velká migrace obyvatel.
Je to všechno o přiměřeně zdravé stravě, pohybu i vnímání světa. I tak mám pocit, že po desetiletích nerovnováhy bude asi po základních změnách v naší životosprávě, detoxikaci, posílení imunitního systému, odčervení pomocí. Cíl nevidím jako vyhubení absolutně všech parazitů, ale jako pomoc při získávání rovnováhy.

Čítaš to po sebe ??? Akoby to písali dve osoby.... Prvá časť tvojho príspevku je vlastne o tom, ako na primarene zdravej strave a pri dostatočnom pohybe + živote na dedine/venkově členovia tvojej rodiny zomreli vo veľmi skorom veku (určite nie v "super hygienických podmienkach" žili, to je jasné), a v druhej časti píšeš o tom, že "...Vnímám to tak, že náš životní styl vede k přemnožení jednotlivých druhů parazitů, kteří u nás podstatně narušují kvalitu života....".... A tvoja rodina žijúca podľa teba dobrým životným štýlom (primerane zdravá strava, venkovské prostredie (asi aj dostatok času na čerstvom vzduchu), primeraný pohyb...) zomrela skôr ako drvivá väčšina ľudí žijúcich hoci aj v silno zasmogovaných (výfukovými plnymi a elektrosmogom) oblastiach, s dennou "super hygienou", a kvôli tomu nízkou odolnosťou voči nachladeniu a iným chorobám.....
NIE JE TO DIVNÉ ??? Kto má tomu chápať ? Ja teda tomu nerozumiem....POTOM PODĽA TVOJHO PRÍSPEVKU JE ÚPLNE JEDNO KDE ŽIJEME, ČO JEME, KOĽKO MÁME POHYBU, A ZOMRIEŤ MôŽEME NA ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY vo veku 23, 48, 48 a 50 rokov... \":D\" \":D\" \":D\"
To si akože nerobíš srandu ??? ...
Tomu by som uveril, keby sa jednalo o incestných potomkov niekde v opustených oblastiach....ALE TAKTO VERU NIE..... \":!:\" \":!:\" \":!:\"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: ned zář 14, 2014 1:53 pm 
Offline

Registrován: ned črc 08, 2012 10:28 am
Příspěvky: 734
miram píše:
....kdyz pohladim kocku nebo nekde nejakeho psa, okamzite si jdu vydrhnout ruce, protoze to proste nesnesu...

Ako nič proti tomu, že nechceš aby ti bolo cítiť ruky za psou srsťou (keby to bol nejaký špinavý pes z ulice, alebo mačka z kontajnerov), ja sám domáce zvieratká "nemusím", a "šelmy" mať doma už dupľom nie (nechce sa mi tomu venovať), ALE TOTO JE CHORÉ... Tak zvieratá v prírode zožerú h*vno, pijú z mláky kde je zdochlina,a dožijú sa staroby, a míňaj ich choroby, ktoré má "civilizovaný pes, civilizovaná mačka"... To si fakt myslíš, že príroda to zariadila tak, aby si si musela drhnúť ruky "SafeGuardom" po hladkaní napr. vášho psa (kebyže máte psa), alebo susedovej mačky ??? ........... NIE, TO LEN MY SME DRBNUTÝ ZNIĆENÝ ĽUDSÝ DRUH.....LEBO SME HO ZO SEBA UROBILI...... Ja sa to pokúšam u seba napraviť. PRÍLIŠNÁ HYGIENA JE SAMOZREJME ŠKODLIVÁ....... Ale o tom sa už všelikde písalo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: ned zář 14, 2014 1:57 pm 
Offline

Registrován: ned črc 08, 2012 10:28 am
Příspěvky: 734
Gwen píše:
Jarda pise dobre v predoslom prispevku ze ti co jedia zo zeme sa tym netrapia, ale podla mna urcite nie su zdravi. Ved oni zomieraju skor ako my, videli ste niekto starsieho cloveka ako 60 rokov z onej "etnickej" skupiny?

Eskimáci konzumujúci SUROVÉ MäSO žeby ?????????? .......Dokonca ho jedia SUROVÉ, a dožívajú sa VYSOKÉHO veku, ak sa neopotrebujú príliš. Bear Grills keď bol medzi nimi, vravel, že "nestačí" 80-tnikovi eskimákovi brodiť sa v snehu. Takže ako je to s parazitmi - sú oni "zlom", alebo naše "civilizované cukríkové telo" je zlom ??? ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: ned zář 14, 2014 2:00 pm 
Offline

Registrován: ned črc 08, 2012 10:28 am
Příspěvky: 734
Gwen píše:
Jardo, napiste nam sem vsetkym teda, preco dnesny clovek ziska tak lahko parazitov? Ja viem, ze ja to mam od psa, od roku 2009 ked sme si zadovazili psa, odvtedy citim ze "nieco mi je ale neviem ani za svet co", ze mi je divne, som menej sustredena, viac apaticka, unavenejsia, take nieco.... Zanedbala som jej odcervenie. Odteraz budem psa odcervovat kazdy mesiac, aj ked mi veterinarka tvrdi ze staci za 2x za rok, podla mna nestaci a so Savom vyumyvam miesto na terase kde spi, a do postele mi uz nevkroci. Mam psa z utulku, a predtym bola v osade, kde ju tyrali, chudatko, vsak viete aku osadu myslim, tam mozno chytila daco horsie ako ini psi.

A tí cigáni sa na rožkoch, chemickej lacnej slanine, chemickom lacnom kurcom, múke, farebných tesco malinovkách za 25 centov a špinavej vode, zime, dožijú 65 rokov.... \":D\" .... čudné, nie ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 1:29 am 
Offline

Registrován: pon úno 10, 2014 7:37 pm
Příspěvky: 857
NOWOCAYN_2 píše:
Ako nič proti tomu, že nechceš aby ti bolo cítiť ruky za psou srsťou (keby to bol nejaký špinavý pes z ulice, alebo mačka z kontajnerov), ja sám domáce zvieratká "nemusím", a "šelmy" mať doma už dupľom nie (nechce sa mi tomu venovať), ALE TOTO JE CHORÉ... Tak zvieratá v prírode zožerú h*vno, pijú z mláky kde je zdochlina,a dožijú sa staroby, a míňaj ich choroby, ktoré má "civilizovaný pes, civilizovaná mačka"... To si fakt myslíš, že príroda to zariadila tak, aby si si musela drhnúť ruky "SafeGuardom" po hladkaní napr. vášho psa (kebyže máte psa), alebo susedovej mačky ??? ........... NIE, TO LEN MY SME DRBNUTÝ ZNIĆENÝ ĽUDSÝ DRUH.....LEBO SME HO ZO SEBA UROBILI...... Ja sa to pokúšam u seba napraviť. PRÍLIŠNÁ HYGIENA JE SAMOZREJME ŠKODLIVÁ....... Ale o tom sa už všelikde písalo.

NOWOCAYN, mas tady stale zapotrebi slidit jako "cerna ruka" a vyhledavat obeti? Uz ti dokonce vadi i to, ze nesnesu kdyz me nejaky pes (ja psa nemam jen tak pro zajimavost) olizuje po tom, co si predtim olizoval svoje kulky a jdu si pak umyt ruce? Ty se synku napravuj jak chces a nedelej tady z komara vola ....jaka prilisna hygiena? Proste kdyz mam spinave ruce, jdu si je umyt, tot vse. Nechapu, ze te toto tak cili? Nezer to tak! \":D\"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 2:37 am 
Offline

Registrován: pon úno 10, 2014 7:37 pm
Příspěvky: 857
NOWOCAYN_2 píše:
A tí cigáni sa na rožkoch, chemickej lacnej slanine, chemickom lacnom kurcom, múke, farebných tesco malinovkách za 25 centov a špinavej vode, zime, dožijú 65 rokov.... \":D\" .... čudné, nie ?

A co je na tom cudneho? 65 let to je copak nejaky vek? Kdyby jedli zdrave a zmenili svuj zpusob zivota, doziji se v pohode i 90 let a vice.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak poznáte, že máte parazity?
PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 5:00 pm 
Offline

Registrován: ned črc 08, 2012 10:28 am
Příspěvky: 734
miram píše:
NOWOCAYN, mas tady stale zapotrebi slidit jako "cerna ruka" a vyhledavat obeti? Uz ti dokonce vadi i to, ze nesnesu kdyz me nejaky pes (ja psa nemam jen tak pro zajimavost) olizuje po tom, co si predtim olizoval svoje kulky a jdu si pak umyt ruce? Ty se synku napravuj jak chces a nedelej tady z komara vola ....jaka prilisna hygiena? Proste kdyz mam spinave ruce, jdu si je umyt, tot vse. Nechapu, ze te toto tak cili? Nezer to tak! \":D\"

No lebo je to podľa môjho názoru príliš NEŽIVOČÍŠNE, keď robíš to, čo by žiaden iný živočích necítil potrebu urobiť - vydrhnúť si určitú časť tela (v tomto prípade ruku) po tom, ako si pohladkala iné ŽIVÉ zviera, alebo ti olízalo ruku, a je to zviera niekoho, kto sa oň stará. Je to príliš "cukríkové", a také správanie znižuje odolnosť voči "civilizačným chorobám"... A kto tu robí z komára vola ? TY. To ty si ideš vyslovene vydrhnúť ruky po hladkaní v podstate čistého psa (nie je to pes "z ulice"), toho psa, ktorého si sama pohladkala. To je podľa mňa robenie z komára somára, a nie upozorňovanie na to, že je to prehnané sa takto obávať. Nech si pes líže čokoľvek, tak to má byť, a ty máš byť odolná, resp. sa ti nemá hnusiť niečo také, lebo človek je žiaľ JEDINÝ TVOR, ktorému sa hnusí všetko, čo nevonia ako uvarená špecialita, ako voňavka, telové mlieko, alebo lúka či les... Proste toto sú PANSKÉ SPôSOBY, a nie prirodzené, nič v zlom. A panské spôsoby (prílišná hygiena., proti sprchovaniu každý deň nemám nič, nemýliť si to s tým) sú neprirodzené, takže telo je potom chúlostivejšie na rôzne zásahy zvonku. Ty si ho robíš chúlostivejším v tomto prípade.... Škodíš mu. Chceš mať takmer sterilné ruky, a všetko... ALE TO NIKDE V PRÍRODE NIE JE..........a príroda sa nemýli, prílišná čistota proste nemá v prírode svoje miesto, lebo sama príroda nie je príliš čistá. Je to ťažké pochopiť ? \":)\"


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz