Zdraví-AZ
https://www.zdravi-az.com/Forum/

MMS v nápojích
https://www.zdravi-az.com/Forum/viewtopic.php?f=8&t=3908
Stránka 11

Autor:  evik65 [ úte lis 05, 2013 11:07 pm ]
Předmět příspěvku:  MMS v nápojích

Ráda bych zkusila detoxikační kůru s pomocí MMS1, později případně i s MMS2.Bohužel chuť MMS naředěného pouze vodou nesnáším, proto roztok ředím džusem, jak bylo doporučeno.Samozřejmě, že dbám na to, aby v džusu nebyly žádné konzervanty a hlavně kyselina citronová.Ale její přítomnost bohužel mnohdy výrobce zatajuje a když si udělám kontrolní změření testovacími proužky, tak roztok nedosahuje při 2,5 kapkách ani 20 ppm. Vím, že by na 1 dcl mělo být asi 50 ppm. Batles v některém svém příspěvku poznamenal, že s manželkou pijí MMS ochucené sirupem. Chtěla bych to zkusit, ale mám dojem, že všechny sirupy jsou konzervovány kys. citronovou, takže by nebyly asi vhodné. Nebo snad existuje nějaká výjimka, sirup, který by bylo možné použít? Napište mi prosím, kdo máte se sirupy zkušenost. Moc děkuji.

Autor:  beati_paoli [ stř lis 06, 2013 8:22 am ]
Předmět příspěvku:  Re: MMS v nápojích

Zřejmě máte na mysli kyselinu askorbovou (vit C). Kyselina citronová se používá jako jeden z aktivátorů MMS.

Nejvhodnější je čerstvá šťáva, tak jestli Vám to finance dovolí tak se určitě vyplatí investovat to odšťavňovače - na aukru se dá koupit za pár stovek, ale určitě se vyplatí investovat do kvalitního nízkootáčkového a šťávy zařadit do denního pitného režimu.
Jinak co se týká kupovaných tak bohužel nedokážu poradit, jelikož nemám přehled a nepoužívám. Ale zaměřte se na výrobky kde není kyselina askorbová.

Pěkný den.

Autor:  evik65 [ stř lis 06, 2013 9:20 am ]
Předmět příspěvku:  Re: MMS v nápojích

beati_paoli píše:
Zřejmě máte na mysli kyselinu askorbovou (vit C). Kyselina citronová se používá jako jeden z aktivátorů MMS.

Nejvhodnější je čerstvá šťáva, tak jestli Vám to finance dovolí tak se určitě vyplatí investovat to odšťavňovače - na aukru se dá koupit za pár stovek, ale určitě se vyplatí investovat do kvalitního nízkootáčkového a šťávy zařadit do denního pitného režimu.
Jinak co se týká kupovaných tak bohužel nedokážu poradit, jelikož nemám přehled a nepoužívám. Ale zaměřte se na výrobky kde není kyselina askorbová.

Pěkný den.

To samozřejmě vím, že nejlepší jsou čerstvé šťávy. Myslela jsem schůdnější cestu, kdy si koupím již hotovou vylisovanou šťávu, bez nutnosti něco lisovat. Myslela jsem si, že jsem jednu takovou již objevila v supermarketu Albert, byla v chlaďáku za 46 Kč a "tvářila" se na první pohled opravdu jako vhodná. Na obalu bylo napsáno , že jde o čerstvou šťávu z jablek lisovanou za studena, bez jakéhokoli přidání dalších přísad, pouze lehce pasterizovanou. Tak jsem zajásala, že je to konečně ono. Ale když jsem si udělala kontrolní měření testovacími proužky, tak nastalo zklamání. Při 2,5 aktivovaných kapkách MMS v 1 dcl se ukázal obsah chlordioxidu pouze asi 10 ppm. A to se mi zdá u čerstvé šťávy opravdu málo. Když jsem udělala stejný test u levnější varianty jablečného džusu přímo vyrobeného pro Albert za cca 30 Kč, tak z toho vyšla vítězněji ta levnější varianta. Tam se obsah chlordioxidu pohyboval při stejných podmínkách kolem 25-30 ppm. Ale stejně mi pořád nedá spát ten sirup, který tady zmínil Batles \":)\" Zdraví Eva

Autor:  Jarda [ sob pro 28, 2013 12:44 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: MMS v nápojích

evik65 píše:
To samozřejmě vím, že nejlepší jsou čerstvé šťávy. Myslela jsem schůdnější cestu, kdy si koupím již hotovou vylisovanou šťávu, bez nutnosti něco lisovat. Myslela jsem si, že jsem jednu takovou již objevila v supermarketu Albert, byla v chlaďáku za 46 Kč a "tvářila" se na první pohled opravdu jako vhodná. Na obalu bylo napsáno , že jde o čerstvou šťávu z jablek lisovanou za studena, bez jakéhokoli přidání dalších přísad, pouze lehce pasterizovanou. Tak jsem zajásala, že je to konečně ono. Ale když jsem si udělala kontrolní měření testovacími proužky, tak nastalo zklamání. Při 2,5 aktivovaných kapkách MMS v 1 dcl se ukázal obsah chlordioxidu pouze asi 10 ppm. A to se mi zdá u čerstvé šťávy opravdu málo. Když jsem udělala stejný test u levnější varianty jablečného džusu přímo vyrobeného pro Albert za cca 30 Kč, tak z toho vyšla vítězněji ta levnější varianta. Tam se obsah chlordioxidu pohyboval při stejných podmínkách kolem 25-30 ppm. Ale stejně mi pořád nedá spát ten sirup, který tady zmínil Batles \":)\" Zdraví Eva

Obávám se, že čerstvou šťávu těžko nahradíte, vemte si jak rychle začne čerstvá šťáva oxidovat a kvasit, čili výrobce ji vždy musí nějak zakonzervovat.

Stránka 11 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/