Imladris píše:
Alopat mrknem sa na to, ale tieto veci čo píšete viem. Za tie roky som si už všeličo študoval a poznám aj meno Bláhová. Ono zase úplne nesúhlasím s tými čo tvrdia, že za všetko môžu paraziti alebo prekyslenosť. A veľmi často už takých ľudí nachytali na tom, že si vymýšľajú. Netreba zabúdať, že síce o farmapriemysle je pravda čo píšete, ale to isté platí o väčšine liečiteľoch, dokonca tí majú ešte lepší biznis, lebo nemajú fakt, že žiadne náklady ako nejaká farmafirma čo chce vyrábať liek a musí ho neviem koľko rokov testovať a vraziť do toho milióny eur.
Jestliže vám nikdo není schopen pomoc,zřejmě vás něco tlačí do toho pomoc si sám .Řeknu vám můj příběh.Od 10 let jsem trpěla chladovou kopřivkou.Svědivá vyrážka,velké otoky,zarudnutí,zkrátka vypadala jsem hrozně.Protože jsem navštěvovala Silvovu metodu ,zkusila jsem se dostat do hluboké hladiny alfa a zeptala se podvědomí,proč mám tu alergii.Najednou jsem viděla jasný obraz,jak jsem jako děcko cucala rampouchy.Zřejmě jsem dostala nějakou infekci z bordelu ze střech a ta zasáhla asi
játra.Podvědomí mi vždy,když byla zima ,asi chtělo to připomenout.Od té doby alergie zcela zmizela.Žádně otoky, svědění ,nic.Po 15 letech alergie!!!!Pro mně to byl takový šok,asi jako kdyby se mi přes noc změnila barva očí. To trvalo asi 2 roky.Po prvním dítěti se mi alergie vrátila, ale velmi slabě.Takže to neřeším.Ani očista střev,jater to zatím nedokázala.Chce se to napojit na podvědomí,ale to chce trénink.Vy sám sobě jste ten nejlepší léčitel.