Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je stř lis 22, 2017 8:47 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Kalcifikace měkkých tkání
PříspěvekNapsal: ned bře 19, 2017 2:51 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 24154
Bydliště: Poděbrady
Boris Kluscenko píše:
Ahoj všem. Chtěl bych od vás radu. Delší dobu - pár let trpím pocitem studených nohou. Nohy a ruce se více potí a to vedlo k tomu, že jsem si na vánoce dal poukaz na vyšetření od přístroje K.O.S. (kondiční orgánový scaner)
Jelikož u klasických lékařů se Vám nedostane potřebné konzultace a všeobecně lékaři se pacientovi moc nevěnují, tak jsem chtěl zkusit, co ve mě tento přístroj najde.

Tento přístroj, nevím jak moc je věrohodný - našel v mém těle během 1min a skenováním nějakých frekvencí zajímavé nedostatky (Po vyžádání mohu poslat PDF soubor, který je obsáhlý cca 60 stran o celém mém těle), ale největší problém našel v mojí prostatě - která je dne tohoto přístroje kalcifikována. Se spodní částí těla mám mimo tento problém od urologa zjištěnou varikokélu, která byla před rokem operována (žíly 4mm) ani po roce není stav moc lepší navíc za urologem jsem šel s problémem, že všeobecně spodek nefunguje tak, jak u mladého muže (problémy s erekcí). Lékař vám jen předepíše Cialis 5mg 28ks za 3 tisíce a tím problém na jeho straně vyřešen,,

Zpátky k výsledkům KOSu:

Standardní rozsah je u této veličiny:

Stupeň kalcifikace
prostaty norma 1.471 - 6.079 u mě naměřena hodnota 21,251 Vážná abnormalita (+++)

Dále to zjistilo, že mám v sekci: Mozková arterioskleróza norma 0.103 - 0.642 já mám hodnotu 0,88 tzn. Střední skleróza
(++) + dále v hodnotě: Velikost vápníkové ztráty norma 0.209 - 0.751 já mám hodnotu 0,891 Středně abnormální
(++) + nedostatek vápníku, železa a vitamínu D3. Z Aminokyselin mě chybí téměř vše, ale kde mám 3+++ je leucin a histidin. Z těžkých kovů přebývá Olovo.
Plus mám zvýšený obsah tuku v játrech.

Na základě výsledků z tohoto přístroje jsem se rozhodl změnit svoji životosprávu a nakoupit nějaké suplementy. Je pravda, že jsem v permanentním stresu, strava je hodně často jogurt (Florian nebo bílá Hollandia s nějakými semínky, nejčastěji na snídani a občas na večeři, takže je divné, že vápník chybí) oběd menu často sladké jídlo nebo hranolky či smažené, odpoledne není moc na jídlo čas, ale když už tak fast food nebo jogurt s chlebem.

Takže jsem se rozhodl začít denně cvičit ráno i večer a vynechávat smažená jídla a dávat přednost jídlům s rýží atp.

Z doplňků jsem koupil a beru ráno: 3 ks - C komplex 1000mg, Vitamin D3 1.000 IU (25 µg) a lék Prosturin na tu prostatu, který obsahuje: hlavní účinné látky kvercetin, l-cystein a beta sitosterol působící spolu s minerálními látkami zinkem, selenem a vitaminy C a D

V poledne po jídle (menu) si dávám pak 3ks - Coenzym Q10 Forte (30 mg) + Vitamin E (15 mg); Železo 20 mg s kys. listovou; Vápník & hořčík & zinek & D3 Forte

Vůbec nevím, zda následující přípravky se nějak neruší nebo zda pojídání tolika doplňků nerozhodí metabolismus. zatím užívám takto týden a v pohodě.

Jen se chci optat mám ještě dokoupit vitamín K2 MK7 - našel jsem na internetu o něm a tady v tomto vlákně zajímavé poznatky, třeba by pomohl i s erekcí :) našel jsem Vitamín K2 MK 7 + D3 Forte tbl.100 +25 ZDARMA od AURUM za 424Kč

A popř. kdy ten vitamín K2 zařadit, zda brát ráno nebo nějaké další postřehy. Popř. nějaká rada na ten pocit studených nohou a proti pocení a na další obtíže zda pomůže co jsem si nakoupil..

Díky moc všem za reakce.

Asi bych to bral hodně s odstupem a logikou. Členka Tišková sice jde zcela tvrdě do problému tvrzením že je to podvod, což si dovolím komentovat tak že hodně často to bohužel je podvod a rozhodně doporučuji si minimálně některé výrazně špatně hodnocené problémy ověřit pomocí standardních laboratorních postupů, což není zase takový problém. Pokud se ukáže že shoda není vůbec žádná, nebo menší než 50% tak jde o hádání z křišťálové koule a to je k ničemu. Pokud se výsledky potvrdí, tak se klidně ozvěte telefonem a vyladíme jak na to. Každopádně upravit svoji stravu a přístup můžete i bez vyšetření, tím nic nepokazíte.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kalcifikace měkkých tkání
PříspěvekNapsal: stř čer 07, 2017 11:31 pm 
Offline

Registrován: úte kvě 24, 2016 10:48 pm
Příspěvky: 121
Pane Jardo, vy pijete nepasterizovné kravské mléko?
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kalcifikace měkkých tkání
PříspěvekNapsal: ned čer 25, 2017 10:11 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 24154
Bydliště: Poděbrady
krasnagadgetka píše:
Pane Jardo, vy pijete nepasterizovné kravské mléko?
Děkuji.

Mléko ne, to nepiji prakticky vůbec, ale jím jogurt z něho vyrobený.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kalcifikace měkkých tkání
PříspěvekNapsal: pát zář 15, 2017 10:24 am 
Offline

Registrován: pát zář 15, 2017 10:01 am
Příspěvky: 2
Dobrý den, Jardo,čtu tady diskuzi na téma Kalcifikace tkání a můj důvod je prostý: před měsícem jsem byla na ortopedii s bolestí v ramenu a zmenšující se hybností ramene a lékař mi od stolu, bez rtg a bez jakéhokoli zkoumání řekl, že to bude kalcifikace ramen. kloubu a at přijdu, až to bude bolet pořád, i v noci, i bez pohybu, pak že je na místě operace...uf.A za 5 min. jsem byla venku... bolest se během měsíce docela zhoršila a já hledám, co mohu udělat jinak, než operace... Ph moči mám dle svého měření v normě, začala jsem brát magnesium 0,5 2-3 tablety denně a dnes začnu i vitamín K2 MK7...A co dál? Může to pomoci? Jím relativně zdravě, i když ne jako Vy,hýbu se pravidelně, plavu, jezdím na kole, chodím na pěší výlety, joga....Je mi 56 let.
Ale asi se mi zbláznil vápník a ukládá se kam nemá.... (před 3 měs. mě lékařka na mamografu po mnoha všetřeních sdělila, že nalezla kalcifikace v oblasti prsních žláz...)

MOC děkuji za odpověď a radu, i zkušenosti o ostatních lidí na webu... Pokud by bylo potřeba a je to možné, mohu se i někam dostavit na konzultaci...
J.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kalcifikace měkkých tkání
PříspěvekNapsal: sob zář 16, 2017 4:25 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 24154
Bydliště: Poděbrady
JarKamila píše:
Dobrý den, Jardo,čtu tady diskuzi na téma Kalcifikace tkání a můj důvod je prostý: před měsícem jsem byla na ortopedii s bolestí v ramenu a zmenšující se hybností ramene a lékař mi od stolu, bez rtg a bez jakéhokoli zkoumání řekl, že to bude kalcifikace ramen. kloubu a at přijdu, až to bude bolet pořád, i v noci, i bez pohybu, pak že je na místě operace...uf.A za 5 min. jsem byla venku... bolest se během měsíce docela zhoršila a já hledám, co mohu udělat jinak, než operace... Ph moči mám dle svého měření v normě, začala jsem brát magnesium 0,5 2-3 tablety denně a dnes začnu i vitamín K2 MK7...A co dál? Může to pomoci? Jím relativně zdravě, i když ne jako Vy,hýbu se pravidelně, plavu, jezdím na kole, chodím na pěší výlety, joga....Je mi 56 let.
Ale asi se mi zbláznil vápník a ukládá se kam nemá.... (před 3 měs. mě lékařka na mamografu po mnoha všetřeních sdělila, že nalezla kalcifikace v oblasti prsních žláz...)

MOC děkuji za odpověď a radu, i zkušenosti o ostatních lidí na webu... Pokud by bylo potřeba a je to možné, mohu se i někam dostavit na konzultaci...
J.

Tak je to evidentně frajer s nějakou zvláštní schopností, nebo možná i blb naprosto bez schopností. Každopádně si nedovedu dost dobře představit jak to dokázal takto pohledem zjistit. I jeho řešení je dosti mimo, nechat člověka trpět než to nevydrží a pak se to uřízne, no co dodat. V první řadě musíte vyzkoušet tlumit zánět, pak upravit vstřebávání vápníku, trochu to rozcvičovat a určitě se podívat na hormony s nimiž tento problém dost často souvisí. Bylo by určitě lepší pokud mě zavoláte a pobavíme se o tom. Každopádně uvedené množství hořčíku nemá prakticky žádný význam v jedné tabletě je cca 51 mg vstřebatelného hořčíku a nedáváte tedy ani denní dávku která je 400 mg.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kalcifikace měkkých tkání
PříspěvekNapsal: ned zář 17, 2017 7:24 pm 
Offline

Registrován: pát zář 15, 2017 10:01 am
Příspěvky: 2
Pane Zajíčku, moc děkuji za odpověď a zítra zavolám...JD


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz