Jarda píše:
To netuším co to konkrétně znamená, ale většinou jde o produkci silně zásaditých látek které produkují zpravidla proteobakterie třeba čpavek, nebo i žluč dovede vyhnat pH stolice až na 9 pH tedy bych musel ovládat jasnovidectví a to zatím neovládám.
Děkuji za reakci. Dle základní analýzy spp. ( E.coli, Proteus, Citrobacter, Klebsiella, ostatní Enterobacteriaceae, Enterococcus, Pseudomonas, Bacteroides, Bifidobacterium, Clostridium, Lactobacillus, Candida Albicans, Candida spp., Geotrichum candidum, Mould a pH ) je kmen Proteus spp u všech tří v normě, jaterky ALT, AST, a GGT také, popř. na horní hranici. Stolice +/- tmavě hnědá, nelepivá, zápach +/- běžný/přiměřený.
Jak pokračovat ?
U uvedených částečně chybějících Enterococcus/E.coli jsem si zatím dohledal jak jsou důležité a že základem jejich výživy je glukóza. A celkem odolnost antibiotikům i vyššímu pH., proč jich není dostatek, když jejich nemajitel je prediabetik ? Sice s minimalizovanou spotřebou cukru, nicméně s přísunem ovoce/fruktózy.... že by
játra nezvládala konverzi na glukózu ? To by alespoň asi nebyl nadbytek v krvi.... Nepozorováno ani hubnutí v poslední době.
Suplementovat bakterie E.coli/Enterokoky - a čím je přiživit aby se uchytily ? Glukózou-hroznovým cukrem i při prediabetu ?
Jít do betainu ? Suplementace b. potom ?