Ono to jak vidno chce sledovat i výrobce přes státní kontroly a soukromé dTesty. Nemám důvěru k producentovi olivového oleje, který už jednou podváděl. Za sebe mohu doporučit špek z mangalice, který je chuťově jak domácí a neobsahuje ve složení rychlosůl. Pokud se maďarská prasata i v dnešní době velkochovů drží venku - ryjí v zemi, žerou žaludy a pasou na trávě, tak by jejich tuk mohl být kvalitativně na úrovni bio slepičího, husího či kachního sádla. Králičí
játra (3,4%) jsou z hlediska obsahu tuku dietnější než tresčí (40-50%).
https://www.bydlet.cz/519956-tretina-olivovych-oleju-neprosla-kontrolou-ktere-sarze-nevyhovely/https://www.kupi.cz/sleva/uzeny-spek-z-mangalicehttps://www.nutridatabaze.cz/potraviny/?id=594#tab-1https://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/76638.aspx