Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte bře 19, 2024 12:21 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Jazyk:
Zdraví-AZ - Registrace

Svým přístupem na „Zdraví-AZ“ souhlasíte s následujícími podmínkami. Pokud nesouhlasíte, neprodleně opusťte „Zdraví-AZ“, nevstupujte na něj a nepoužívejte jej. Vyhrazujeme si právo tyto podmínky kdykoliv změnit a učiníme vše potřebné pro to, abychom vás o této změně informovali. Přesto je rozumné tyto podmínky průběžně sledovat vzhledem k tomu, že používáním „Zdraví-AZ“ s nimi souhlasíte.

Naše fóra beží na systému phpBB, což je řešení internetového fóra, které je vydané pod licencí „General Public License“ a které je možno stáhnout z www.phpbb.com. phpBB software pouze zprostředkovává internetové diskuze. Pro další informace o phpBB navštivte: http://www.phpbb.com/.

Zavazujete se nepřispívat na fórum pohoršujícím, hanlivým, nevhodným, vulgárním nebo jiným materiálem, který by mohl porušovat platné zákony ve vaší zemi, zákony v zemi, kde sídlí „Zdraví-AZ“, nebo platné mezinárodní právo. Tato činnost může vést k okamžitému a trvalému vykázání z fóra a/nebo upozornění vašeho poskytovatele internetových služeb (ISP) na vaši činnost, pokud bude uznáno za nutné. IP adresy všech příspěvků jsou ukládány pro případné uplatnění těchto opatření. Souhlasíte s tím, že „Zdraví-AZ“ má právo odstranit, upravit, přesunout nebo uzamknout jakékoliv téma nebo příspěvek, pokud to bude považovat za nutné. Své příspěvky můžete upravit, nebo smazat během 24 hodin od data jejich vložení. Po uplynutí této doby se příspěvky automaticky stávají majetkem fóra „Zdraví-AZ“. Komerční reklama je bez souhlasu "Hlavního administrátora" fóra zakázána a to i v "Podpisu uživatele". Jako uživatel souhlasíte se všemi údaji uloženými v databázi. Uložené údaje slouží výhradně pro potřeby správného fungování diskuzního fóra a nejsou a nebudou ukládány jinde než v databázi fóra ani poskytovány třetím stranám. Počínaje dnem 25.5.2018 se zpracování Vašich osobních údajů namísto zákona č. 101/2000 Sb. řídí Nařízením č. (EU) 2016/679, obecným nařízením o ochraně osobních údajů. Přestože „Zdraví-AZ“ ani phpBB neposkytne tyto informace třetí straně nebo cizím osobám, nepřebírá „Zdraví-AZ“ ani phpBB zodpovědnost za jakýkoliv pokus o vniknutí do systému, který by mohl vést ke kompromitaci těchto dat.



Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz